Openingsfeest nieuwe hoofdlocatie Nutripunt

Openingsfeest nieuwe hoofdlocatie Nutripunt 1-7-2023

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zo ver. Na 3 maanden verbouwen, schilderen, ploeteren en inrichten opende Nutripunt officieel de deuren van de Akersteenweg 104 in Maastricht. Veel lieve mensen zijn een kijkje komen nemen, waaronder veel diëtisten (zowel collega’s uit de eerstelijn als van het MUMC+). Maar ook huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en oud collega’s waren van de partij, evenals onze lieve familie en vrienden. Wat was het een mooie middag!

Onder het genot van Limburgse vlaai met koffie/thee, of iets sterkers luisterden we naar de speech van mijn man Peter. Peter vertelde hoe de praktijk zich de afgelopen 12 jaar heeft ontwikkeld van een solopraktijk tot ons Nutripunt van nu. Phil Geerlings gaf hierna een mooie speech en vertelde dat achter Nutripunt geen punt staat, maar een komma. Want ook na vandaag gaan we door met het leveren van passende voedingszorg aan onze patiënten en cliënten, blijven we bouwen aan multi- en interdisciplinaire samenwerking, gaan we nog meer het nutritional assessment implementeren binnen de reguliere zorg, zodat we de effectiviteit van de dieetbehandeling nog beter kunnen aantonen, en blijven we samenwerken binnen onder andere Die’net om de diëtetiek, ook voor de toekomst, stevig te verankeren binnen het (paramedische)zorglandschap.

Zowel Peter als Phil gaven ook de complimenten aan mijn fantastische team. Een super team met gedreven, enthousiaste en deskundige diëtisten. Het officiële openingsmoment werd afgesloten met een prachtig lied dat Peter speciaal voor mij heeft gezongen. Het was fantastisch!  En wat was het fijn om te zien dat iedereen genoot van de gezellige middag.

Met trots heb ik iedereen kunnen rondleiden door de nieuwe praktijk. Mijn wens was om een mooie, inspirerende en veilige plek te creëren voor mijn medewerkers en voor onze cliënten, en ik durf wel te zeggen dat mijn wens is uitgekomen. De praktijk staat nu vol met prachtige bossen bloemen, planten en cadeaus. Wat ben ik verwend geworden! Via deze weg wil ik nogmaals iedereen heel erg bedanken voor deze mooie openingsmiddag. Het was geweldig en ik heb genoten!

Johan

Deel deze pagina