Praktijklocaties

Home Locaties Maastricht: Akersteenweg 104

Maastricht: Akersteenweg 104

Adres: Akersteenweg 104, 6227 AC Maastricht, Nederland
OV: bushalte 100 meter voor de praktijk; zie website Arriva
Parkeren: er is volop gratis parkeergelegenheid in de buurt. Aan de overkant van de Akersteenweg (kant van Scharn) is betaald parkeren. Zie voor extra informatie hieronder.
Website: www.nutripunt.nl
Spreekuurtijden: elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Op donderdag in de oneven weken tot 20.00 uur.
Diëtist(en):  Inge Heijnen, Meggy Felder, Denise Mommers, Renée Olders, Maureen Kromowirjo, Luis Lutgens, Diede Smits
Informatie:

Hoofdlocatie Nutripunt
Het pand aan de Akersteenweg 104 in Maastricht is de hoofdlocatie van Nutripunt. Op deze locatie kun je ook terecht op het avondspreekuur (donderdagavond). In het pand hebben we tevens de beschikking over een meetkamer. Alle Nutritional Assessmentmetingen vinden dan ook op deze spreekuurlocatie plaats.

Parkeren
Rondom de praktijk zijn zowel gratis als betaalde parkeerplaatsen beschikbaar.

Gratis parkeren

Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt, zoals op de parkeerplaats en in de parkeergarage van winkelcentrum De Leim. Soms zijn er ook vrije plekken vóór het pand op de ventweg van de Akersteenweg. Op de parkeerplaats van Albert Heijn aan de Burgemeester Cortenstraat kun je ook gratis parkeren met parkeerschijf.

Betaald Parkeren

Aan de overkant van de Akersteenweg (kant van Scharn) is betaald parkeren! Let op: er is een zone (parkeerautomaten 27995 tot en met 27998 – zie onderstaande foto) waar een maximale parkeertijd geldt van 2 uur met een laag tarief van 20 cent voor het eerste uur! Op de overige plekken, dus ook op Raadhuisplein geldt het normale tarief.

Geen vrije parkeerplaats beschikbaar?

In geval van nood mag je ook gratis parkeren op onze eigen parkeerplaats achter het pand van Nutripunt. De ingang ligt aan de Mathijs Heugenstraat en het betreft de poort bij de grote den. Je moet wel omlopen om binnen te komen, want de ingang van de praktijk ligt aan de Akersteenweg 104. Je mag dus niet binnenkomen via de achterdeur, tenzij je dit afspreekt met de diëtist. Via de achterdeur sta je namelijk direct in de behandelkamer!