Boeken

Home Boeken

Boeken

Een aantal jaar geleden heeft praktijkhouder Johan Bruijnen samen met collega Mieke Daenen twee boeken geschreven: Word je eigen diëtist; eet lekker minder koolhydraten en Word je eigen diëtist; eet lekker meer eiwitten. Ondertussen zijn de boeken op en worden ze niet meer verkocht via bol.com. Maar op de zolder van Nutripunt stonden nog een paar doosjes verstopt achter de kerstspullen. Laten verstoffen is ook zonde, dus de laatste exemplaren zijn nu te koop via de deze website of in de praktijk met een korting van ruim 30% ten opzichte van de originele prijs. Er komt geen herdruk, dus dit is echt de laatste kans om deze praktische boeken aan te schaffen.

  • Word je eigen diëtist; eet lekker minder koolhydraten
    Het boek is geschreven voor mensen met overgewicht en/of diabetes type 2. Word ook je eigen diëtist en ga lekker minder koolhydraten eten. Je valt af, gaat je fitter voelen en krijgt een lagere bloedsuiker. En bovendien blijf je gewoon lekker eten!
    Op bol.com kun je reviews lezen en een inkijkexemplaar bekijken.
  • Word je eigen diëtist; eet lekker meer eiwitten
    Het boek is geschreven voor vitale 70-plussers en voor iedereen met ondergewicht of ondervoeding. Word ook je eigen diëtist en ga lekker meer eiwitten eten. Je spiermassa blijft beter op niveau en je wordt fitter. En bovendien blijf je gewoon lekker eten!
    Op bol.com kun je reviews lezen en een inkijkexemplaar bekijken.

Wil je een boek kopen, stuur dan even een berichtje via het contactformulier met in ieder geval je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en natuurlijk welk boek je wil kopen en of je dit wil ophalen in de praktijk of dat het wil laten bezorgen. Je ontvangt dan een betaalverzoek per sms, whatsapp of via de email. Als het bedrag is ontvangen, kun je het boek ophalen in de praktijk of het wordt bij te thuis bezorgd door post NL. De prijs bedraagt €14,95, exclusief de verzendkosten van €4,15.