Samenwerking

Home Samenwerking

Ketenzorg en samenwerking

Ketenzorg
Voor de ketenzorg rondom diabetes, hart- en vaatziekten, COPD en in sommige gevallen ouderenzorg heeft Nutripunt contracten met ZIO (Maastricht-Heuvelland), HOZL (Parkstad, Oostelijke Mijnstreek) en Meditta (Westelijke Mijnstreek). We werken dan ook intensief samen met de huisartsen en praktijkondersteuners binnen ons werkgebied.

Ziekenhuizen
Ook met het MUMC+ en andere ziekenhuizen in de regio, zoals het Zuyderland, werken we veel samen. We kennen elkaar goed, waardoor de lijntjes kort zijn.

Dignita: intramurale- en eerstelijnszorg
Nutripunt werkt intensief samen met Dignita en Ouderengeneeskundepraktijk Parkstad. Via Dignita verzorgen wij de diëtetiek voor De Beyart, Delphinium, Het Gouden Hart Valkenburg, Korian, Martha Flora, Nobamacare, Zorggroep Beek, Levanto en SGL.

Dignita is samen met Ouderengeneeskundepraktijk Parkstad en Nutripunt initiatiefnemer van ParkinsonPunt Parkstad en DementiePunt Parkstad. Het multidisciplinair team van Dignita-Nutripunt is gespecialiseerd in de (multidisciplinaire) behandeling van de ziekte van Parkinson, beroerte (revalidatie en nazorgprogramma Brainz) en dementie. ParkinsonPunt en DementiePunt zijn gevestigd binnen ParkstadCare in Heerlen Centrum.

Ook Nutripunt heeft een spreekuurlocatie binnen ParkstadCare. Op deze locatie kunnen clienten terecht voor zowel de eerstelijns diëtetiek als de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI). Ook de GLI bieden we multidisciplinair aan binnen ParkstadCare Leefstijlcoaching.

Overige paramedische centra
Nutripunt heeft diverse locaties in de grotere paramedische centra waar verschillende disciplines werkzaam zijn. De diëtisten van Nutripunt werken graag samen met collega paramedici, zoals de fysiotherapeut, logopedist, ergotherapeut, oefentherapeut, huidtherapeut, osteopaat of chiropractor.

 


Een diëtist van Nutripunt in jouw praktijk?

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden, want multidisciplinaire samenwerking zit in ons bloed. Daarom zijn onze spreekuurlocaties bijna altijd gevestigd in (para)medische centra of in huisartspraktijken. Zou jij ook met ons willen samenwerken, dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt contact opnemen met praktijkhouder Johan Bruijnen en dan plannen we snel een afspraak!