Samenwerking

Home Samenwerking

Ketenzorg en samenwerking

Ketenzorg
Voor de ketenzorg heeft Nutripunt voor alle zorgketens contracten met ZIO (Maastricht-Heuvelland), HOZL (Parkstad, Oostelijke Mijnstreek) en Meditta (Westelijke Mijnstreek). We werken dan ook intensief samen met de huisartsen en praktijkondersteuners binnen ons werkgebied. Maar ook met collega paramedici, zoals de fysiotherapeut, logopedist, ergotherapeut, oefentherapeut, huidtherapeut of chiropractor. Bij Nutripunt staat multidisciplinaire samenwerking centraal.

Ziekenhuizen
Ook met het MUMC+ en andere ziekenhuizen in de regio, zoals het Zuyderland, werken we veel samen. We kennen elkaar goed, waardoor de lijntjes kort zijn. Onze kinderdiëtist werkt ook de COACH poli van het MUMC+.

Dignita Zorg en andere paramedische centra
In de omgeving Parkstad werken we veel samen met Dignita en Ouderengeneeskunde Parkstad. Via Dignita verzorgen wij de diëtetiek voor De Beyart, Delphinium, Het Gouden Hart Valkenburg, Martha Flora, Nobamacare, Levanto en Ouderengeneeskundepraktijk Parkstad. Ook in de regio’s Maastricht, Heuvelland en Westelijke Mijnstreek hebben we diverse locaties in de grotere paramedische centra waar veel verschillende disciplines werkzaam zijn.

Een diëtist van Nutripunt in jouw praktijk?
Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden, want multidisciplinaire samenwerking zit in ons bloed. Daarom zijn onze spreekuurlocaties bijna altijd gevestigd in (para)medische centra of in huisartspraktijken. Zou jij ook met ons willen samenwerken, dan gaan we graag met je in gesprek. Je kunt contact opnemen met praktijkhouder Johan Bruijnen en dan plannen we snel een afspraak!