Nieuwe spreekuurlocatie: Nutripunt Stein

Nieuwe spreekuurlocatie: Nutripunt Stein

Nutripunt opent per 22 augustus een nieuwe spreekuurlocatie in Huisartsenpraktijk Van Steyn in Stein (Bergènkenstraat 11A). Een mooie locatie waar we intensief gaan samenwerken met de huisartsen, praktijkondersteuners en andere disciplines, zoals de fysiotherapie. Onze diëtist Denise Mommers zal elke dinsdag in de even weken in de praktijk aanwezig zijn.

Patiënten die voorheen onder behandeling waren bij de voormalige diëtistenpraktijk “diëtist KARLIJN” nodigen we uit voor een gratis kennismakingsgesprek met Denise, zodat in overleg bepaald kan worden hoe de behandeling kan worden voortgezet.

Uiteraard staat het spreekuur in Huisartsenpraktijk Van Steyn open voor patienten van dokter Monfrance en dokter Severijns, maar ook als je een andere huisarts hebt, ben je van harte welkom!

Een afspraak maken gaat gemakkelijk en snel via onze praktijkassistent op nummer 043-3632487 (bel bij voorkeur tussen 8.15 en 12.30 uur), 24/7 via het cliëntportaal waar je direct online je afspraak kunt inplannen en via het contactformulier.

De diëtist is dé specialist op het gebied van voeding bij ziekte en voeding en leefstijl. Op onze website staat meer informatie over onze werkwijze, specialisaties en vergoedingen. Mocht je nog vragen hebben, dan neem gerust contact op.

Deel deze pagina