Een droom komt uit!

Een droom komt uit!

Vandaag heb ik de sleutel gekregen van onze nieuwe praktijklocatie gelegen aan de Akersteenweg 104 in Maastricht. De voormalige tandartsenpraktijk wordt nu verbouwd tot onze eigen Nutripunt hoofdlocatie! Een plek waar we drie behandelkamers gaan realiseren, een plek met een balie, zodat we onze clienten netjes kunnen ontvangen, een plek waar meerdere diëtisten tegelijk werkzaam kunnen zijn, een plek waar we samen kunnen pauzeren, vergaderen en groepsbijeenkomsten kunnen verzorgen. Een plek waar onze cliënten in een fijne sfeer een goed gesprek kunnen voeren met hun diëtist. Een plek waar we met het hele team in het zonnetje een kop koffie kunnen drinken op ons eigen terras met uitzicht op onze eigen parkeerplaatsen achter het pand.

Ik ben altijd een beetje jaloers geweest op bijvoorbeeld een fysiotherapeut die maar één of enkele locaties heeft. Nutripunt heeft meer dan 20 spreekuurlocaties. We zijn binnen de diëtetiek ook niet anders gewend. We werken graag samen met andere zorgprofessionals en hoe fijn is het dan om in hetzelfde pand te zitten. Maar aan de andere kant zijn we altijd ergens te gast en missen we een soort van eigen plek. Na een zoektocht van ruim één jaar heb ik nu de ideale plek gevonden. Een zichtlocatie, een goed bereikbare en gezellige plek in Heer, voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt, de bus stopt voor de deur en eigen parkeerplaatsen achter het pand.

Natuurlijk blijven alle spreekuren in de huisartsenpraktijken behouden. De samenwerking met de huisarts en praktijkondersteuner is voor ons heel waardevol. Wel zullen medio dit jaar drie andere spreekuurlocaties in Maastricht-Oost verhuizen naar onze nieuwe hoofdlocatie aan de Akersteenweg. Maar eerst verbouwen, klussen en schilderen om een fijne werkplek te creëren voor mijn collega’s, de diëtisten van Nutripunt en mijzelf. Work in progress!

Deel deze pagina