Praktijklocaties

Home Locaties Heerlen: Schakelweg 4A

Heerlen: Schakelweg 4A

Adres: Schakelweg 4A, 6411 NX Heerlen
OV: Bushalte in de buurt, zie website Arriva
Parkeren: betaald
Website: www.dignitazorg.nl
Spreekuurtijden: ma oneven wk 8.00-16.30 | ma even wk 8.30-17.00 | di oneven wk 8.00-16.30 | wo 8.30-17.00 | do even wk 8.00-16.30 | do oneven wk 8.30-17.00 | vr even wk 8.30-17.00
Diëtist(en): Renée Olders, Luis Lutgens, Diede Smits
Informatie:

Nutripunt Heerlen is gevestigd in Parkstad Care

Binnen Parkstad Care zijn naast Nutripunt ook Dignita en Ouderengeneeskunde Parkstad gevestigd. Binnen het centrum wordt intensief samengewerkt met de diverse disciplines, zoals fysiotherapie, logopedie en ergotherapie.

Binnen Parkstad Care is ook ParkinsonPunt Parkstad gevestigd. Alle multidisciplinaire zorg voor mensen met de ziekte van Parkinson op één plek. Meer informatie staat in deze infoflyer en op de website van Parkinsonpunt.

Naast Parkinsonpunt is ook ParkstadCare Leefstijlcoaching onderdeel van Parkstad Care. Binnen ParkstadCare Leefstijlcoaching biedt Nutripunt samen met Dignita het Gecombineerde Leefstijlprogramma Slimmer aan.

De spreekkamer bevindt zich op de begane grond. Je mag plaatsnemen in de wachtruimte, de diëtist komt je hier halen. Parkstad Care ligt in het centrum van Heerlen. Er zijn diverse (betaalde) parkeervoorzieningen in de buurt. De Q-park garage vlakbij de ingang van de praktijk is te bereiken via de Parallelweg (adres Parallelweg 1S Heerlen). Je kunt goedkoper parkeren in de parkeergarage ‘Interparking Maankwartier Centrum’. De locatie is tevens goed te bereiken met het openbaar vervoer.