Nieuw! Therapiepunt: praktijk voor integratieve psychotherapie

Nieuw op de Akersteenweg 104! Therapiepunt: praktijk voor integratieve psychotherapie

Belemmeren gevoelens van stress en spanning je dagelijks functioneren? Heb je al langer het idee dat je vastloopt, je altijd tegen dezelfde problemen aanloopt, je stil staat en niet echt verder komt? Gaan emoties met je aan de haal? Heb je de wens tot verandering? Integratieve psychotherapie kan dan uitkomst bieden!

Op de Akersteenweg 104 in Maastricht, de hoofdlocatie van Nutripunt is sinds kort ook een andere praktijk gevestigd: Therapiepunt. Therapiepunt is een praktijk voor integratieve psychotherapie.

Praktijkhouder en therapeut Peter Boonstra is een oud bekende op de Akersteenweg. Peter is namelijk ook praktijkassistent bij Nutripunt en zit geregeld achter de balie. Maar wat veel mensen niet weten is dat Peter ook in het verleden social work heeft gestudeerd en geruime tijd als maatschappelijk werker en jeugdconsulent heeft gewerkt. De laatste jaren heeft Peter diverse opleidingen gevolgd. In 2021 heeft hij de post HBO opleiding tot coach counselor afgerond en daarna is hij gelijk door gaan studeren. In november 2023 heeft Peter ik de opleiding Integratieve Psychotherapie afgerond.

Integratieve psychotherapie is een relatief nieuwe vorm van therapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende therapievormen en technieken, zoals bijvoorbeeld EMDR, uit verschillende psychologische stromingen. Er zijn geen vaste behandelplannen, je ontvangt therapie op maat.

Peter Boonstra:

“Ik ben integratief therapeut. Ik maak gebruik van verschillende therapievormen, waarbij per moment een keuze wordt gemaakt wat voor jou het meest geschikt is. Bij Therapiepunt kun je terecht als je onderlinge relaties wilt verbeteren, je emoties beter wilt reguleren en beter wilt leren omgaan met trauma, angsten, stress en verlieservaringen.”

Wil je meer weten over Therapiepunt? Download dan hier de flyer of neem gerust contact op met Peter:

Telefoon:  06 2019 3176
Email: [email protected]
www.therapiepunt.nl

Deel deze pagina