Diëtist i.o. bij Nutripunt

Diëtist i.o. bij Nutripunt

Nutripunt vindt het belangrijk dat er ook voor de toekomst voldoende goed opgeleide en deskundige diëtisten zijn om voedingszorg te kunnen leveren aan alle mensen die dat nodig hebben. Daarom is Nutripunt een opleidingspraktijk en bieden we studenten Voeding en Diëtetiek de mogelijkheid om stage te lopen binnen de praktijk.

Op dit moment loopt Regina Paone stage. Regina werkt altijd onder supervisie van een ervaren diëtist. Het kan dus zijn dat naast jouw eigen diëtist, ook Regina aanwezig is tijdens het consult of dat Regina een onderdeel van het consult of het volledige consult voor haar rekening neemt. Mocht je jouw eigen diëtist om welke reden dan ook liever alleen spreken, dan mag dat altijd worden aangegeven.

We wensen Regina veel succes!

Regina Paone:

“Even voorstellen, ik ben Regina, 4e jaars deeltijdstudent Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool en stagiair bij Nutripunt. Ik heb altijd een brede interesse gehad in voeding en wat het met ons lichaam doet, maar ook wat het betekent op sociaal gebied, samen koken en samen eten. Ik ben ervan overtuigd dat je door goede gezondheid, die samengaat met gezonde voeding en goede leefstijlgewoontes, de zorg kan helpen ontlasten. De cliënt centraal stellen en samen kijken naar wat de cliënt nodig heeft om zich fitter en vitaler te voeler geeft mij veel voldoening. Nutripunt biedt mij hierin de gelegenheid om ervaring op te doen in de eerstelijnszorg en me verder te ontwikkelen als paramedicus.”

Deel deze pagina